Pret otel beton bara BST500 – striat

Grosime Pret /12 m
8 mm 17,90 lei
10 mm 27,65 lei
12 mm 38,50 lei
14 mm 52,50 lei
16 mm 69,00 lei
18 mm 84,00 lei
20 mm 103,50 lei
22 mm 126 lei
25 mm 162,50 lei

Pret otel beton bara BST500 – striat

Grosime Pret /12 m
8 mm 17,90 lei
10 mm 27,65 lei
12 mm 38,50 lei
14 mm 52,50 lei
16 mm 69,00 lei
18 mm 84,00 lei
20 mm 103,50 lei
22 mm 126 lei
25 mm 162,50 lei

Ce trebuie să știi despre oțelul beton

Principalele cerințe obligatorii pentru armăturile din oțel beton folosite în elemente și structuri din beton armat se referă la:

– caracteristicile mecanice : rezistența la tracțiune (limite de curgere, rupere) și deformație (alungire totală la forța maximă, alungire la rupere)

– aderența (suprafața relativă a striațiilor)

În conformitate cu reglementările tehnice existente, proiectantul decide tipul de produse din fier beton utilizate ca armături, pe baza cerințelor de proiectare.

Primetal oferă declarația de conformitate și certificatele de calitate emise de producător.

Conform proiectului tău, putem furniza din stoc următoarele tipuri de fier beton calități PC52, OB37, B500 :

  • Fier beton 6 mm (neted/lis)
  • Fier beton 8 mm (striat/neted)
  • Fier beton 10 mm (striat)
  • Fier beton 12 mm (striat)
  • Fier beton 14 mm (striat)
  • Fier beton 16 mm (striat)
  • Fier beton 20 mm (striat)
  • Fier beton 22 mm (striat)
  • Fier beton 25 mm (striat)

Barele de oțel beton se găsesc cu lungime standard de 12 sau 6 metri (toleranța +/- 100 mm)

Pe lângă oțelul beton bară sau fasonat, mai putem livra și o serie de produse conexe, necesare în procesul de armare a elementelor din beton: distanțieri, sârmă de legat, plasă sudata, cuie de constructii precum și alte produse necesare proiectelor tale.

Primetal Srl oferă servicii de transport oțel beton cu lungime de 12 sau 6 metri în Brăila și împrejurimi.

Oțel beton

Oțelul beton este obținut prin laminare la cald și se găsește în comerțul metalurgic sub formă de colaci și de bare la dimensiunile standard de producție. Fierul beton se poate debita și îndoi la cote exacte conform extrasului de armătură, sub forma de bare fasonate.

Barele de oțel beton (sau barele de armare) sunt bare de oțel folosite ca dispozitive de tensiune în betonul armat și structurile de zidarie armata pentru a consolida betonul sub tensiune. Betonul este puternic sub compresie, dar are o rezistență slabă la tracțiune. Barele de oțel beton cresc semnificativ rezistența la tracțiune a structurii. Suprafața barelor de oțel beton prezintă deformări (nervuri, striații), pentru a avea o legătura mai bună cu betonul și pentru a reduce riscul de alunecare.

Cel mai des folosit tip de oțel beton bară este oțelul carbonic, care se găsește în mod obișnuit ca bare rotunde laminate la cald, cu model striat pe lungime. Oțelul și betonul au coeficienți similari de expansiune termică, iar un element structural din beton armat cu oțel va oferi o tensiune diferențiala minimă, pe măsura ce temperatura variază foarte mult.

Utilizare oțel beton bară

Din gama largă de produse metalurgice, produsul oțel beton bară are o arie foarte largă de folosire, în uz general gospodăresc, civil, industrial, etc.

Se poate folosi pentru confecționarea armăturilor de stâlpi, grinzi și diafragme, rețele de fire pentru armare sau prin profilare, se pot obține etrieri de diferite forme și dimensiuni, bare cu ciocuri cu diametrele și dimensiunile indicate de proiect.

Caracteristici tehnice pentru oțelul beton bară:

– oțel beton laminat la cald cu profil periodic striat

– abaterea admisibilă în raport cu masa nominală pe metru liniar : ± 4,5 %

– rezistența la curgere : 355 N/mm2

– rezistența la rupere : 510 N/mm2

– alungirea A5 : 20%

– categoria de rezistență : 2

– categoria de ductilitate : Cs (alungire minimă între 10% și 20%)

– Standard de fabricatie: EN 10080

Calitate otel beton:

Otel beton OB 37 laminat la cald cu profil neted și cu diametrele 6mm și 8mm este utilizat la confecționarea etrierilor, la structuri din beton armat, la armarea plăcilor sau pentru armături de montaj (grinzi, stâlpi etc )

Otel beton PC 52 cu profil striat este utilizat pentru armarea betonului pentru elemente și structuri din beton armat sau precomprimat: stâlpi, grinzi, plăci, pereți, elemente prefabricate.

Otel beton B 500 este un oțel de ranforsare laminat la cald cu secțiuni periodice nervurate și este utilizat pentru armarea betonului și structuri din beton armat și precomprimat. Datorită compoziției speciale a acestui oțel, acesta oferă avantajul unei rezistențe mai mari, permițând utilizarea unei cantități mai mici ca în cazul produselor similare.
BST-500 are o rezistență minimă la curgere (500 N / mm2) și o rezistență la tracțiune (550 N / mm2) datorită compoziției sale chimice.

Produse similare

Trimite proiectul tău!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Cele mai vândute produse

Hartă locație