Sipca gard imitatie lemn

Sipca imitatie lemn

Lungime Grosime Preț
1000  mm 0,50 mm la cerere
1300 mm 0,50 mm la cerere
1500 mm 0,50 mm la cerere
1700 mm 0,50 mm  la cerere
2000 mm 0,50 mm  la cerere

Produse similare

Șipcă imitație lemn

Sipca metalica imitatie lemn

Sipca metalica imitatie lemn este tipul de șipcă vopsită din gama standard sau premium folosită pentru fabricarea unui gard cu aspect plăcut și rezistență mecanică bună la coroziune și decolorare.

Acest tip de șipcă se produce pe modelul standard:

  • cu două cute vopsite cu aspect de lemn pe fâșie și culoare maro ciocolatiu pe spate (RAL 8017).
  • al doilea tip de productie il reprezinta premium model 3D, vopsit cu aspect de lemn pe ambele fețe.   

Ambele variante au fixarea la un rând de suruburi pe centrul șipcilor.

Grosimi de fabricatie

Ca și grosimi de fabricație, șipcile se produc din material cu grosimi de 0,40-0,5 mm, iar ca și lungime, acestea se pot produce la lungimi cuprinse între 0,5-3 metri. Materialul folosit pentru fabricarea șipcilor este banda de oțel laminat la cald calitate DX51 D, acoperit cu zinc prin imersie la cald, pe ambele părți, cu strat de minim 100 grame/mp. Apoi se aplică un strat de vopsea poliesterică care are aspectul de lemn pe o singură parte sau pe ambele fețe.

Sipca de gard

Materia primă folosită la fabricarea șipcilor este vopsită în mediu controlat, în combinate de renume care oferă o garanție pentru coroziune și decolorare.

Șipca de gard este un produs folosit din ce în ce mai mult în ultima perioadă datorită: prețului mai mic față de cele clasice din lemn, greutății reduse, rezistenței în timp și lipsa nevoii  de întreținerii. Șipcile sunt confecționate din tablă zincată și pot fi realizate la orice dimensiune, de regulă între 0.5-2 m. Șipca metalică cu grosimea de 0,40 mm și cu marginile laterale dublate este cel mai bine vândut produs pentru că are o rezistență mecanică excelentă și un preț optim.

În stocul nostru găsești cinci tipuri de șipcă metalică: zincată, vopsită lucios, vopsită mat, vopsită quartz și imitație de lemn. Sună la 0745 194 712 sau completează formularul de comandă, iar unul dintre colegii noștri te va suna în cel mai scurt timp!

Trimite comanda ta!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Cele mai vândute produse

Hartă locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Cookies.
I Accept