Sipca gard quartz

Sipca metalica vopsita quartz

Lungime – Grosime Preț
1000 mm x 0,50 mm 5,50 lei
1300 mm x 0,50 mm 7,15 lei
1500 mm x 0,50 mm 8,25 lei
1700 mm x 0,50 mm 9,35 lei
2000 mm x 0,50 mm 11,00 lei

Produse similare

Șipcă metalică quartz

SIPCA METALICA VOPSITA QUARTZ este tipul de șipcă vopsită din gama premium folosită pentru fabricarea unui gard cu aspect plăcut și rezistență mecanică ridicată la coroziune, net superioară șipcilor vopsite lucios și mat datorită stratului de vopsea de 40 de microni.

Acest tip de șipcă se produce pe modelul premium model 3D care are fixarea la un rând de suruburi pe centrul șipcilor.

Ca și grosimi de fabricațe, șipcile se produc din material cu grosime de 0,5 mm, iar ca și lungime, acestea se pot produce la lungimi cuprinse între 0,5-3 metri. Materialul folosit pentru fabricarea șipcilor este banda de oțel laminat la cald calitate DX51 D, acoperit zinc prin imersie la cald pe ambele părți, cu strat de minim 100 grame/mp. Apoi se va aplica un strat de vopsea poliesterică cu aspectul de quartz (inserții de particule ceramice) pe o singură parte, iar pe partea din spate, se va aplica un grund de protecție de culoare alb-gri, cu grosime de 7 microni.

Sipca de gard

Materia primă folosită la fabricarea șipcilor este vopsită în mediu controlat, în combinate de renume care oferă o garanție pentru coroziune și decolorare.

Șipca de gard zincată este un produs folosit din ce în ce mai mult în ultima perioadă datorită: prețului mai mic față de cele clasice din lemn, greutății reduse, rezistenței în timp și lipsa nevoii  de întreținerii. Șipcile sunt confecționate din tablă zincată și pot fi realizate la orice dimensiune, de regulă între 0.5-2 m. Șipca metalică cu grosimea de 0,40 mm și cu marginile laterale dublate este cel mai bine vândut produs pentru că are o rezistență mecanică excelentă și un preț optim.

În stocul nostru găsești cinci tipuri de șipcă metalică: zincată, vopsită lucios, vopsită mat, vopsită quartz și imitație de lemn. Sună la 0745 194 712 sau completează formularul de comandă, iar unul dintre colegii noștri te va suna în cel mai scurt timp!

Cod culori: Q1, Q2, Q3, Q4, Q5, Q6, Q7, Q8

Trimite comanda ta!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Cele mai vândute produse

Hartă locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Cookies.
I Accept