Șipcă metalică standard zincată

În stocul nostru găsești cinci tipuri de șipcă metalică: zincată, vopsită lucios, vopsită mat, vopsită quartz și imitație de lemn. Sună la 0743060611 sau completează formularul de comandă, iar unul dintre colegii noștri te va suna în cel mai scurt timp!

Șipca metalică standard zincată este opțiunea cea mai ieftină pentru construcția unui gard durabil, estetic și ușor de realizat în regie proprie având cunoștințe tehnice minime.

Primetal îți oferă toate elementele necesare pentru construcția unui gard din șipcă metalica zincată la prețuri fără concurență în Brăila.

Zone și costuri de livrare:

Este important sa știți că pentru moment putem efectua livrări DOAR în Brăila și localitățile limitrofe (max. 100 km tur-retur față de sediu / comenzi cu valoarea de minimum 2000 de lei).
 
Comenzile se pot livra astfel:
 
 – GRATUIT – în regim de grupaj (împreună cu alte comenzi) cu livrare in maxim 3 zile lucrătoare de la preluarea comenzii (valoare minim 2000 lei)
 
 – CONTRA COST cu livrare imediată (tarif 2 lei/km calculat pe distanța tur-retur) indiferent de valoarea comenzii.
 
Nota! Comenzile se vor livra după ce au fost achitate integral, nu se acceptă plata ramburs.
Nu livrăm comenzi în alte zone din țară indiferent de valoarea acestora.

Caracteristici tehnice

Este confecționată din bandă de oțel zincată (galvanizată) de calitate DX51D conform 10346, este o tablă cu conținut redus de carbon, cu acoperire de zinc pe ambele fețe minim 100 gr/mp(cca 7 microni pe fiecare față).

Șipca zincată este varianta cea mai economică de șipcă metalică care nu necesită vopsire, întreținere periodică și nu își schimbă caracteristicile mecanice sau de aspect în timp.

Dezavantajul folosirii șipcilor zincate este rezistența la coroziune scăzută în raport cu șipcile metalice vopsite.

Șipca zincată poate fi produsă din material cu grosimi cuprinse între 0,4-0,6 mm. Pe stoc doar șipci de grosime 0,4 mm.

Șipca de gard

Materia primă folosită la fabricarea șipcilor este zincată în mediu controlat, în combinate de renume care oferă o garanție împotriva coroziunii pe termen îndelungat.

Șipca de gard este un produs folosit din ce în ce mai mult în ultima perioadă datorită: prețului mai mic față de cele clasice din lemn, greutății reduse, rezistenței în timp și lipsa nevoii de întreținerii. Șipcile sunt confecționate din tablă zincată și pot fi realizate la orice dimensiune, de regulă între 0.5-2 m. Șipca metalică cu grosimea de 0,40 mm și cu marginile laterale dublate este cel mai bine vândut produs pentru că are o rezistență mecanică excelentă și un preț optim.

Prețuri

Înălțime - LățimePreț (lei)
1000 mm x 0,40 mm4
1300 mm x 0,40 mm5.20
1500 mm x 0,40 mm6.00
1700 mm x 0,40 mm6.80
2000 mm x 0,40 mm8.00

Calculator prețuri

1 Step 1
Preț șipcă: [câmp9 * 4,15] lei
Greutate: [(câmp1 * 11) * (câmp9 * 0,36)] kg
Necesar șipcă: [field1 * 11]
Total: [(câmp9 *4,15 ) * (câmp1 * 11)] lei
Trimite comanda
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Produse din aceeași categorie

Image Item

Simplu vopsită lucios

Image Item

Dublu vopsită lucios

Image Item

Dublu vopsit mat / lucios

Image Item

Imitație de lemn / lucios