Oțel bară și fasonat

Cauți otel beton pentru că vrei să construiești structuri de rezistență pentru construcții civile, industriale sau hidrotehnice? Pentru construcția acestora vei avea nevoie de produse din fier beton fasonat.

Produsele din fier beton sunt distribuite în trei categorii afișate mai jos: oțel bară, oțel beton colac și etrieri din oțel fasonat.

Totul pornește de la aceste bare de oțel beton (sau barele de armare). Acestea sunt bare de oțel folosite ca dispozitive de tensiune în betonul armat și structurile de zidărie armată pentru a consolida betonul sub tensiune.

Betonul este puternic sub compresie, dar are o rezistență slabă la tracțiune. Barele de oțel beton cresc semnificativ rezistența la tracțiune a structurii. Suprafața barelor de oțel beton prezintă deformări (nervuri, striații), pentru a avea o legătura mai bună cu betonul și pentru a reduce riscul de alunecare.

Dacă ai nevoie de otel beton, ne poți suna la numărul 0743 060 611 sau ne poți vizita la atelierul nostru de fasonare din strada Mircea Vodă, nr. 60, Brăila.

Zone și costuri de livrare:

Este important sa știți că pentru moment putem efectua livrări DOAR în Brăila și localitățile limitrofe (max. 100 km tur-retur față de sediu / comenzi cu valoarea de minimum 2000 de lei).
 
Comenzile se pot livra astfel:
 
 – GRATUIT – în regim de grupaj (împreună cu alte comenzi) cu livrare in maxim 3 zile lucrătoare de la preluarea comenzii (valoare minim 2000 lei)
 
 – CONTRA COST cu livrare imediată (tarif 2 lei/km calculat pe distanța tur-retur) indiferent de valoarea comenzii.
 
Nota! Comenzile se vor livra după ce au fost achitate integral, nu se acceptă plata ramburs.
Nu livrăm comenzi în alte zone din țară indiferent de valoarea acestora.

 

Oțel bară

Oțel beton colac

Etrieri din oțel fasonat