MODALITATI DE TRANSPORT

Societatea PRIMETAL pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele modalitati de livrare:

 • Livrarea prin serviciul de curierat se face in aproape toate localitatile din Romania, costul livrarii fiind proportional cu greutatea produselor.

Se pot livra prin curier numai colete cu dimensiuni maxime 2*0,5*0,5 (L*l*h) metri si valoare minima 400 lei.

NU se livreaza prin serviciul de curierat laminatele(teava,cornier,platbanda,tabla).

 • Livrarea cu auto din flota Primetal este o modalitate de livrare locala a comenzilor in judetele Braila,Galati,Tulcea,Buzau si Focsani in limita a 100 km(dus-intors) de la sediu ,care poate fi :

GRATUITA pentru comenzi cu valoare mai mare de 1500 lei, in regim de grupaj, pe rutele de distributie ale societatii noastre, pentru comenzi cu valoare de minim 1500 lei (termen de livrare cca 3 zile lucratoare).

Nota*

In situatia in care valoarea comenzii depaseste 1500 lei dar distanta pentru livrare depaseste 100 km(dus-intors de la sediu) se va percepe taxa de transport de 1 leu/km doar pentru diferenta.

CONTRA COST pentru livrari individuale punctuale ale comenzilor cu valoare mai mica de 15000 lei se percepe un tarif de 1 leu/km tur-retur(livrare imediata-dupa confirmarea disponibilitatii auto).

Comenzile cu valoare mai mica de 1500 lei se pot livra doar in regim de grupaj daca se achita contravaloarea transportului(1 leu/km tur-retur)-termen livrare cca 3 zile lucratoare.

Ambele tipuri de livrare necesita obligatoriu confirmare sau programare din partea unui reprezentant Primetal.

 • Ridicarea personala este metoda de livrare cea mai rapida si facila, clientul isi poate ridica produsele dorite pe cheltuiala proprie din depozitul Primetal (este recomandata rezervarea telefonica a produselor inainte).

INSTRUCTIUNI

-Daca se opteaza pentru livrarea comenzilor cu auto din flota Primetal, clientii vor respecta urmatoarele conditii :

 1. prezenta la locatia si ora convenite pentru livrare,pentru a nu fi pertubat programul livrarilor din ziua respectiva.
 2. asigurarea cailor de acces ,de personal suficient si adecvat pentru descarcarea rapida si in siguranta a produselor,Primetal nefiind raspunzatoare de deteriorarea produselor la descarcare.
 3. comenzile care au fost confirmate pentru livrare gratuita si nu au fost livrate din cauza lipsei clientului de la locatie sau din lipsa personalului necesar pentru descarcarea marfurilor,accesul la locatia de livrare si se returneaza la sediu, pot fi ridicate ulterior de la sediu de catre client sau livrate de Primetal contra cost, considerandu-se gratuita prima deplasare .
 4. soferul va prezenta clientului toate produsele din comanda in vederea receptiei, fara a presta serviciide descarcare a produselor.

– Daca se opteaza pentru ridicarea comenzii de la magazinul Primetal, clientul va trebui sa se prezinte cu mijloace de transport adecvate gabaritic pentru ca produsele sa poata fi incarcate repede, usor si in siguranta.

La nevoie profilele se pot debita la dimensiunile dorite contra unui cost de 1 leu/taiere (vanzarea se face la multiplu de 6 metri pentru profile sau 12 m pentru otel beton in bara).

Manipularea si incarcarea produselor ridicate de la sediu se efectueaza gratuit exclusiv de catre angajatii Primetal dar fixarea si asigurarea produselor pe durata transportului, este exclusiv obligatia clientului.

In oricare dintre modalitatile de livrare prezentate mai sus, clientul sau un reprezentant al acestuia este obligat sa asiste la incarcare/descarcare,acesta facand totodata si receptia marfurilor livrate si va confirma livrarea prin semnatura avizului sau a facturii .Orice reclamatie cantitativa ulterioara va fi ignorata.

Adresa depozitului este:

Jud.Braila,Loc. Braila , str.Mircea Voda, nr.60.

Program de lucru:

 • V 8-17-(pauza 12-13)

S  8-12

D  Inchis

POLITICA DE RETUR

SC PRIMETAL SRL respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor si confera consumatorului (persoana fizica sau juridica) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru.

Returnarea produselor se poate face numai in urmatoarele situatii:

 1. Ati primit alt produs / alte produse: in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre
 2. Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport , va rugam sa verificati integritatea produselorla livrare , In acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea trimite un alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi,dar fara costuri suplimentare.
 3. Dreptul de retur trebuie exercitat de catre consumator in termen de 14 zile de la momentul intrarii acestuiain posesia fizica a produselor, fara ca acesta sa fie nevoit sa justifice decizia sa.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe website-ul primetal.ro. Produsul returnat trebuie sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la primirea produsului/produselor returnate.

Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

 • zgariata, murdara, taiata,indoita,crapata sau cu urme de lovituri
 • urme de lichid , sauoxid metalic
 • lipsuri cantitative
 • alte produse fata de cele livrate

Ne rezervam dreptul de a refuza partial sau total marfa returnata sau sa solicitam o taxa de 30% pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul in starea existenta, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014.

 • produse la metru, tăiate, decupate ,
 • produse din otel betonprelucrate (debitate, fasonate) ,
 • produse deteriorate si neacoperite de garanție ,
 • produse pe comanda speciala.
 • produse pentru care nu se poate dovedi ca furnizor Primetal Srl(lipsa documentelor fiscale de achizitie)

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către Primetal Srl la office@primetal.ro sau la telefonul de contact 0745194712

Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locația Primetal unde trebuiesc returnate produsele. Returul se poate face direct în magazin sau, dupa preferinta, prin curier la adresa indicată. Pot exista situații in care se poate face returul cu flota proprie Primetal. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport. După returnarea,verificarea produselor și recepționarea lor în depozitul Primetal, se poate iniția transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client.

În situatia în care comanda a fost livrată cu transportul propriu Primetal, cu plată ramburs, există și posibilitatea de a primi returnarea în numerar a contravalorii produselor. Această opțiune este disponibilă doar dacă returul se face direct de către client la depozitul sau magazinul Primetal.

Reclamatii si sugestii

In cazul in care aveți sugestii sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul Primetal.ro, va rugam sa trimiteti un email in acest sens la adresa office@primetal.ro, in care sa menționați detaliile in baza cărora sa putem procesa mesajul dumneavoastră. Va rugam sa va specificați numele complet,data la care ați efectuat comanda, data si metoda de livrare, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți.

Formular contact

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Cele mai vândute produse

Hartă locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Cookies.
I Accept