Șipca metalică standard

Zincată

Lucios/grund

Lucios/lucios

Mat / lucios

Mat/mat

Imitație de lemn / lucios

Imitație de lemn Duo

Șipca metalică premium

Mat/grund

Mat/mat

Quartz/grund

Imitație de lemn / lucios

Imitație de lemn Duo

Șipca metalică este o soluție excelentă pentru împrejmuirea casei și a grădinii tale. Se montează extrem de ușor  și nu necesită îngrijiri speciale. Din punct de vedere financiar, șipca metalică pentru garduri reprezintă o alegere practică. Este rezistentă în timp datorită stratului de zinc și de vopsea care oferă o protecție indelungată.

Șipca metalică este un produs relativ nou lansat în piața din Romania și aduce multiple avantaje utilizatorului, printr-un cost mic de achiziție, aspect plăcut și a faptului că întreținerea în timp nu necestită o atenție deposebită, comparativ cu șipcile clasice din lemn.

În funcție de producător, șipcile au aspect și dimensiuni constructive diferite, iar din punct de vedere al materialului folosit și texturii sipcile pot fi:

  • sipci metalice zincate
  • sipci metalice vopsite lucios
  • sipci metalice vopsite mat
  • sipci metalice vopsite quartz
  • șipci metalice imitație de lemn

 Material șipcă

În funcție de materialul folosit, prețurile diferă proporțional cu grosimea, textura și rezistența în timp a șipcilor achiziționate.

Un plus al șipcilor comercializate de PRIMETAL este faptul că datorită ranforsărilor prezente pe lungimea șipcii, marginile laterale sunt fălțuite (dublate), ceea ce conferă unei șipci cu grosime de 0,40 mm o rezistență mărită, comparabilă cu șipcile clasice nefălțuite de grosimi superioare.