Țeavă construcții

Țeavă pătrată

Țeavă rectangulară

Țeavă rotundă

Stâlpi gard

Teava rectangulara este profilul cel mai des folosit pentru constructia de garduri, structuri metalice, schele, cadre metalice, susțineri, este un produs extrem de căutat. Tevile dreptunghiulare, patrate sau rotunde sunt confecționate din otel laminat la cald cu continut de carbon, materie primă care îi asigură durabilitatea și stabilitatea.Teava rectangulara, teava patrata si teava rotunda pentru garduri, sere, structuri metalice si alte intrebuintari industriale sau gospodaresti. Teava dreptunghiulara este cea mai des folosita datorita formei si rezistentei sporite date de structura rectangulara avand rezistenta mai ridicata pe una dintre laturi.

Teava de otel poate fi comandată în funcție de proiect, în formă: teava rectangulara, rotunda și pătrată. Toate acestea, la dimensiunile specifice proiectului dumneavoastra.Venim in ajutorul dvs cu toata gama de tevi de otel rectangulare,patrate sau rotunde cu grosimi cuprinse intre 1,5 si 4 mm.Teava rectangulara in stoc cu dimensiuni de la 30×20 mm pana la 120×80 mm.Teava patrata cu dimensiuni intre 15×15 si 120×120 mm.Teava rotunda cu diametre cuprinse intre fi 20 si fi 149 mm.

Teava rectangulara se comercializează întrega la lungime de 6 metri, nu se debitează! 

Ne poți vizita depozitul din Șoseaua Baldovinești 36, Brăila 810440 pentru a observa diversitatea materialelor noastre și totodată, calitatea acestora. Ne poți găsi de luni până vineri, orele 08:30-17:00, iar Sâmbăta între orele 08:30 – 13:00. Te așteptăm!