Sârmă

Sârma moale este un produs utilizat pentru legarea armăturilor metalice și a cofrajelor. Se foloseste des pentru a produce împletituri (plasa de gard), pentru împrejmuiri simple, cu uz gospodăresc sau în agricultura.

În depozitul Primetal vei găsi sârmă moale neagră, sârmă zincată și sârmă ghimpată, de diferite grosimi.

Sârma neagră moale este folosită în domeniul construcțiilor pentru a lega elemente de armare și la fixarea cofragelor.
Uz general pentru sârma neagră moale: armături, agricultura, împrejmuiri, uz gospodăresc și la diverse împletituri. Sarma se poate folosi la împrejmuirea terenurilor agricole.

Se vinde la colac la kg,necesita cantarire

Sârma moale zincată se utilizează în scopuri generale pentru susținerea plantațiilor sau podgoriilor. Este un produs maleabil, cu rezistență mecanică scăzută, astfel este preferat în realizarea punctelor de legătură și ancorare.

Sârma moale zincată la cald este des utilizată în domeniul viticulturii, ca susținere a viței de vie, a stupilor, pentru realizarea de plase împletite, plase sudate, și panouri.

Sârma ghimpată este fabricată din sarma zincată pe care se aplica capete din aceeași sarma, răsucite în formă de două arcuri, trecute unul prin altul, formând ghimpi dispuși la distanțe egale pe lungimea firului împletit. Sârmă ghimpată are un grad mai ridicat de rezistență.
Este disponibilă în stoc cu lungime 100 metri si grosimi de 1,8 sau 2 mm.

 

Sârmă neagră

Sârmă zincată

Sârmă ghimpată