Plasa de gard - Plasa Rabitz pentru imprejmuiri

Pret plasa rabitz

Dimensiuni Preț
0.53 x 1 x 50 ml 90 lei
0.80 x 25 x 1000 – 25 ml 100 lei

Plasă rabitz

Plasa rabitz zincată termic cu grosimea firului de 0,8 mm.

Se poate folosi pentru realizarea împrejmuirilor economice, cuști, sau armatură pentru tencuit.

Se cunoaște prea bine că plasa de gard este tot mai des folosită pentru protejarea grădinilor sau pentru împrejmuirea livezilor, culturilor și a plantațiilor. Plasa sudată este un produs cu un preț ieftin, dar care asigură durabilitate în timp fără a necesita întreținere ulterioară. În prezent există mai multe tipuri de plase de gard dintre care reamintim:  plasa de gard sudată zincată, plasa de gard împletită zincată, plasa de gard rabitz și panou bordurat.

Completează formularul de comandă!

Poți completa formularul de contact din pagină pentru a ne trimite comanda ta. În cel mai scurt timp, unul dintre colegii noștri va lua legătura cu tine pentru a îți finaliza comanda.

Ne poți vizita depozitul din strada Mircea Vodă, Nr. 60 din Brăila pentru a observa diversitatea materialelor noastre și totodată, calitatea acestora. Ne poți găsi de luni până vineri, orele 08:30-17:00, iar Sâmbăta între orele 08:30 – 13:00. Te așteptăm!

Produse similare

Formular comanda

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Cele mai vândute produse

Hartă locație

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Cookies.
I Accept